NK Travnik zatražio sastanak sa čelnicima dva saveza

Održana vanredna sjednica UO-a

NK Travnik zatražio sastanak sa čelnicima dva saveza

Samir Mlaćo

Nakon poraza od Zvijezde (0:2) u susretu 22. kola Prve lige Federacije naše, iz NK Travnik oglasili su se saopštenjem te između ostalog istakli da je na krajnji rezultat meča u Gradačcu direktno uticao glavni sudija Mirza Kazlagić.

Danas je NK Travnik održao vanrednu sjednicu Upravnog odbora kluba, te sa Pirote nakon detaljne analize subotnje utakmice traže hitan sastanak sa čelnici N/FS BiH i NS FBiH najaksnije do srijde 19.04.

Dopis je potpisao predsjednik UO NK Travnik Asim Fazlić, a poslan je na adresu predsjednika i dopredsjednika N/FS BiH Elvedina Begića i Ivana Beusa, te predsjednika i dopredsjednika NS Federacije BiH Irfana Durića i Slavena Garića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti