NK Vitez na pripremama u Mostaru

Glavni dio priprema

NK Vitez na pripremama u Mostaru

S. Mlaćo

Nogometaši federalnog prvoligaša Viteza od jučer se nalaze na pripremama u Bijelom Polju kod Mostara.

Vitežani u prijateljskim utakmicama nisu briljirali, čak naprotiv, ali stručni štab vjeruje da će se ekipa uigrati do početka drugog dijela sezone.

Na spisku za Mostar našli su se: Kragić, Badrov, Bektaš, Vujica, Bušatlija, Fazlić, Gačan, Marković, Sarvan, Džaferović, Ćatić, Bešić, Salihović, Vidović, Babić, Jelavić, Tirić, Mlakić, Josipović, Maros, Rovčanin, Sivac, Čakar i Topalović.

Već u srijedu protivnik Vitezu će biti Igman iz Konjica, a naknadno će biti određen protivnik za vikend. To će ujedno biti generalna proba za Vitežane koji drugi dio sezone otvaraju susretom protiv FK Olimpik na stadionu Otoka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vitez očekuje velika borba za opstanak s obzirom da je prvi dio sezone okončao na 14 mjestu sa isto toliko bodova.

Na klupi ovog tima će u drugom dijelu sezone sjediti Veseljko Petrović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije