Klub iz RS federalnom prvoligašu ponudio besplatno igranje na svom stadionu!

Nakon žestoke kazne

Klub iz RS federalnom prvoligašu ponudio besplatno igranje na svom stadionu!

A. Čaušević

Dugogodišnji federalni prvoligaš, Zvijezda iz Gradačca kaženjen je sa tri utakmice neigranja na svom stadionu. 

Discplinci FS BiH su odlučili žestoko kazniti klub iz Gradačca zbog incidenta nakon utakmice protiv Goražda kada je navodno napadnut i glavni arbitar utakmice, Semir Sarajkić.

Osim novčano, Zvijezda je kažnjena sa tri utakmice neigranja na svom stadionu pa će morati tražiti alternativno rješenje.

Do sada su dva kluba federalnom prvoligašu ponudili igranje utakmica na njihovom stadionu i to bez naknade. U pitanju su Alfa Modriča iz Prve lige RS te Gornji Rahić koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH - Sjever.

Ostaje da se vidi za koju opciju će se odlučiti u Gradačcu. Odmah nakon kazne spominjalo se i istupanje iz lige, ali teško je očekivati da će doći do takvog epiloga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Direktor kluba Fahrudin Piskić je putem svom profila na Facebooku napisao da je "fudbal spao na niske grane, treba nam reset, vjerovatno iz zadnjeg ranga slijedeći primjer Čelika jer je nemoguće više ovo financirati. Još jednom veliko hvala savezu i sudijama koji su nas doveli do ovoga!", objavio je jedan od glavnih ljudi u NK Zvijezda Gradačac.

Inače, nakon osam odigranih kola Zvijezda je 13 na tabeli sa osam bodova. U nedjelju ih čeka neugodno gostovanje ekipi Orašja.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Petraaa
Hvala Modriči.. Možda i dođemo..
3 0
EmirEmir111
Svaka cast i Modrici i Rahicu. Zvijezda i Gradacac ce vam uvijek biti zahvalni.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi