Navijači Zvijezde sa jasnom porukom gradskoj vlasti: "Hajd' ugasite mangupi"

Svi žele bolje dane za klub

Navijači Zvijezde sa jasnom porukom gradskoj vlasti: "Hajd' ugasite mangupi"

S. Mlaćo
Zvijezda iz Gradačca nakon 23 odigrana kola nalazi se na 11. mjestu Prve lige FBiH.

Tim sa Banja Ilidže ima određene financijske probleme, no vrijedni čelnici kluba ipak rade veliki posao, sve kako bi klub 'preživio' te doživio bolje i uspješnije dane.

U subotu protiv Orašja izabranici Nebojše Đekanovića žele upisati tri boda i napraviti korak bliže opstanku u ligi, te su pozvali navijače da ih podrže u itekako bitnom meču.

U isto vrijeme navijači Zvijezde, popularni Red Dragonsi, vode 'bitke' za bolje sutra kluba i van stadiona.

Tako su jučer ispred zgrade Gradske uprave postavili transparent sa porukom gradskoj vlasti na kojoj je pisalo.

„Hajd' ugasite mangupi“.

Oglasi

Time su željeli odgovoriti svim onima koji imaju u vlast u gradu, a koji puno i ne mare za budućnost ovog kluba.

Zvijezda slavi sto godina postojanja, a navijači su nezadovoljni odnosom vlasti, što su i potvrdili transparentom koji su postavili, a koji je privukao dosta pažnje.

“Danas postavljanjem transparenta ispred gradske uprave iskazali smo svoje nezadovoljstvo zbog lošeg odnosa Grada/ gradske uprave prema NK Zvijezda Gradačac ‼ Ova vlast ne ispunjava obaveze prema klubu zadnji par mjeseci, što dodatno otežava rad kluba, kluba koji ove godine puni 100 godina svog postojanja‼ Da ne bude pometnje RD kao grupa u potpunosti podržava Upravu kluba. Također, razočarani smo odnosom pojedinih vijećnika i ljudi iz gradske uprave, a kako smo čuli pričaju puni sebe na pojedinim mjestima “ma neka se ugase”

s toga im poručujemo:

‼ HAJD UGASITE MANGUPI‼“, stoji u saopštenju navijača Zvijezde Red Dragonsa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pohvale svakako idu za vrijednu Upravu kluba na čelu sa ambicioznim Adijem Šakićem.

Nedavno su se pojavile špekulacije da će Zvijezda zbog teške situacije u duelu protiv favorizovanog Igmana 'zakočiti', no na na sve ružne priče iz Gradačca su odgovorili borbenom partijom i na kraju osvajanjem boda protiv tima koji je jedan od glavnih kandidata za Premijer ligu. Završilo je 1:1, a čelnici i nogometaši Zvijezde pobrali su brojne simpatije, s obzirom da su pokazali da im je grb kluba svetinja i u teškim momentima.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi