Kako su navijači Zvijezde reagovali na neodigravanje današnje utakmice: Na najbolji mogući način!

Počela je velika akcija, svi žele da se problem riješi do vikenda

Kako su navijači Zvijezde reagovali na neodigravanje današnje utakmice: Na najbolji mogući način!

Samir Mlaćo

I navijači Zvijezde iz Gradačca razočarani su kada su danas saznali da njihovi ljubimci neće ni odigrati ligaški meč protiv FK Goražde.

Iskusni stručnjak Mile Lazarević dobio je klub iz Gradačca na sudu, pravila su sasvim jasna i Zvijezda do 31.10. nije ispunila svoje obaveze.

Uslijedila je automatska suspenzija, te je danas čelnicima Zvijezde, trenererima te nogometašima saopšteno da se utakmica neće odigrati.

Krenuli su svojim kućama i Goražde će slaviti 3:0 za zelenim stolom, ali tu nije kraj problemima kluba iz Gradačca.

Dug i dalje ostaje da mora biti regulisan do narednog vikenda, jer Zvijezda u subotu dočekuje FK Gornji Rahić.

Oglasi

Čelnici kluba odmah su pokrenuli veliku akciju kako bi dobili potrebni novac i isplatili Lazarevića.

Navijači i simpatizeri kluba nisu ostali imuni. Za par sati prodato je 600 karata, a cilj je hiljadu ulaznica prodati po cijeni od 10 KM.

Cijenjeni i uvaženi ljubitelji sporta,navijači i fanovi našeg kluba NK Zvijezda, obavještavamo Vas da je u toku velika prodaja karata zbog situacije u kojoj se klub pronašao i zbog pojedinaca koji su svoj klub izdali i doveli u ovakvu situaciju.
- Uz pomoć trenutne Uprave kluba,navijača i simpatizera rasprodato je 600 karata u sat vremena i s toga je pokazano koliko se ZVIJEZDA voli i koliko nekome ovaj klub "ZNAČI"!

Cilj je preko 1000+ raspodanih karti, s toga budite dio ovoga i pokažimo solidarnost kada to zaista treba!

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"ZVIJEZDA NIKADA NEĆE POTONUTI, IZ OVOGA ĆEMO IZAĆI I BITI JAČI NEGO IKADA!!", stoji u objavi NK Zvijezda.

Zanimljivo da su se javili i brojni navijači drugih bh. klubova koji žele također dati doprinos ovoj akciji i putu ka konačnom 'ozdravljenju' NK Zvijezda, nekadašnjeg premijerligaša.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi