NK Zvijezda i FK Budućnost remizirali u sjajnom susretu na Tušnju
U izuzetno dobroj i efikasnoj utakmici viđeno je šest pogodaka i još nekoliko sjajnih šansi na obje strane, ali utakmica je završena bez pobjednika.

Viđeno šest pogodaka

NK Zvijezda i FK Budućnost remizirali u sjajnom susretu na Tušnju

E. Oštraković, foto: E. Dindić

Danas su prijateljsku utakmicu na pomoćnom terenu stadiona TUšanj odigrale ekipe Zvijezde i Gradačca i Budućnosti iz Banovića, a utakmica je završena bez pobjednika, rezultatom 3:3.

U izuzetno dobroj i efikasnoj utakmici viđeno je šest pogodaka i još nekoliko sjajnih šansi na obje strane, ali utakmica je završena bez pobjednika.

Od samog početka utakmice Banovićani su kontrolisali igru i imali su vodstvo tokom cijelog prvog poluvremena, ali uporni igrači Zvijezde su se uspijevali rezultatski vratiti u igru, te su na poluvrijeme otišli sa golom zostatka.

U drugom poluvremenu treneri su izveli druge sastave, te su tako odlučili vidjeti šta i ostali igrači mogu. Upornost Zvijezde se isplatila u 62. minuti kada Janjić nakon kornera pogađa za izjednačenje. Nakon toga obje ekipe su pokušale da postignu jošt jedan pogodak, ali unatoč dobrim prilikama rezultat je ostao 3:3.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Golove u prvom poluvremenu za Zvijezdu postigli su Mehić i Šarić, dok su za Budućnost pogađali Džinić i Dedić koji je postigao dva gola.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi