NK Zvijezda: Suspenzije za trojicu prvotimaca
Upravni odbor gradačačkog prvoligaša kaznio je Kadrića, Jusufbašića i Prljaču

"Nećemo trpjeti nedisciplinu"

NK Zvijezda: Suspenzije za trojicu prvotimaca

E. Škorić

Nogometni klub Zvijezda Gradačac suspendovao je trojicu prvotimaca.

Upravni odbor Zvijezde odlučio je suspendovati svoje prvotimce golmana Emira Prljaču (25), napadača Sabahudina Jusufbašića (29) i veznjaka Hrustana Kadrića (21).

U svom saopštenju Zvijezda je navela sljedeće:

Nakon sastanka Upravnog odbora NK Zvijezda Gradačac obavještava navijače da naš golman Emir Prljača danas nije trenirao sa ekipom, čime je zaradio suspenziju, te da je zbog privatnih razloga zatražio raskid ugovora.

Suspendovani su i Sabahudin Jusufbašić i Hrustan Kadrić koji su danas odbili trenirati sa ekipom i koji na pauzi prvenstva nisu ispoštovali zadatke u vezi treniranja i fizičke spreme.

NK Zvijezda Gradačac neće trpjeti nedisciplinu bilo koje vrste i od svih uposlenika očekuje red, rad i disciplinu. Trenutno klub vrši pregovore sa nekoliko igrača koji bi mogli pojačati našu ekipu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, gradačački prvoligaš je nedavno raskinuo saradnju s kapitenom Dejanom Popovićem zbog toga što je na Instagramu slavio 9. januar - Dan Republike Srpske.

Zvijezda je prvi dio polusezone okončala na četvrtom mjestu sa 26 bodova, mada je dobrim dijelom jeseni bila ili na prvom ili na drugom mjestu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije