Nemanja Đekić godinu dana na Banja Ilidži

Novo ime u NK Zvijezda

Nemanja Đekić godinu dana na Banja Ilidži · Zvanično

Srbijanski internacionalac Nemanja Đekić novo je pojačanje NK Zvijezda za proljetni dio sezone.

Na zvaničnoj stranici ovog federalnog prvoligaša je objavljeno da je mladi Kragujevčanin i zvanično na Banja Ilidži, a ovo je za Đekića ujedno i povratak u Zvijezdu, čiji je dres nosio prošle godine.

Đekić inače igra na poziciji lijevog beka, a jednako dobro može igrati i u veznom redu, a u Zvijezdu dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno napustio Alfa Modriču za koju je u prvom dijelu sezone u 1. ligi RS odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim Đekića u Zvijezdu je dosad stigao Alen Kurtalić na posudbu iz Slobode, te Armin Kadić iz Slatine, a trener Mile Lazarević je najavio da do početka sezone planira dovesti još jednog defanzivca i dva napadača.

Prvi dio sezone Zvijezda je, podsjećamo, okončala na četvrtoj poziciji sa 27 osvojenih bodova.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi