Noćna mora Luke Jovića ne prestaje: Tumbaković izostavio sa spiska igrača Reala
Jović ove sezone još uvijek nije postigao gol u dresu Reala

Stvari nikako da krenu za 21-godišnjeg napadača

Noćna mora Luke Jovića ne prestaje: Tumbaković izostavio sa spiska igrača Reala

S. Pašalić

Napadač Real Madrida, Luka Jović nije se našao na spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića za predstojeće utakmice.

Srbija igra jako bitnu utakmicu protiv Litvanije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a nakon toga će igrati i prijateljsku utakmicu protiv Paragvaja.

Međutim, igrač Kraljevskog kluba naće nastupiti u ovim utakmicama s obzirom da se dosta muči ove sezone i nije u pravoj formi.

Jović je prošle sezone igrao sjajno za Eintracht Frankfurt i u 48 utakmica je postigao čak 27 golova, a ovog ljeta je potpisao za Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, dolaskom u Madrid, Jović se potpuno izgubio te u šest utakmica u La Ligi nije postigao niti jedan gol, a u tri utakmice uopšte nije ulazio u igru među kojima je i posljednja protiv Granade.

Također, Jović je u posljednje četiri utakmice reprezentacije Srbije postigao samo dva gola, a sve ovo je dovelo do toga da ga Tumbaković ne pozove za mečeve protiv Litvanije i Paragvaja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saray
Papak nije trebao napuštati Frankfurt i svakako on nema iskustva ,a ni brzine za Španski ligu..Zinula guza za parama zato sad grije klupu i sprema se na posudbu u Leganes
4 0
TIGAR
eto ti orlova papak...umjesto za zmaja on ticurinu odabro
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti