Real u strahu da će izgubiti jednog od glavnih igrača za El Clasico

Casemiro ima četiri kartona

Real u strahu da će izgubiti jednog od glavnih igrača za El Clasico

E. Škorić

Peti karton bit će koban za veznjaka Real Madrida, no pitanje je kada će ga "zaraditi".

Casemiro je do sada već sakupio četiri žuta kartona i svaki naredni karton šalje ga na hlađenje. Najgori scenarij za Real je da Casemiro dobije javnu opomenu protiv Mallorce u narednom kolu, što bi značilo da će biti suspendovan za okršaj s Barcelonom.

Brazilac se stoga nakon reprezentativne pauze mora dobro čuvati, kako Zinedine Zidane u sredini terena ne bi izgubio jednog od ključnih igrača.

Inače, malo je i nevjerovatno da je Casemiro ove sezone za 870 ligaških minuta sakupio čak četiri žuta kartona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

El Clasico je na programu 26. oktobra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti