Novi problemi za Real Madrid: Povrijedio se i Kroos

Datum povratka trenutno nepoznat

Novi problemi za Real Madrid: Povrijedio se i Kroos

S. Bošković

Toni Kroos povrijedio se u meču između Real Madrida i Granade.

Madriđani su ovaj meč, koji je odigran jučer, dobili s rezultatom 4:2, a njemački internacionalac susret je napustio u 33. minuti zbog povrede mišića.

Kroos je bio na spisku reprezetancije Njemačke za mečeve protiv Argentine i Estonije, no nakon povrede sasvim je sigurno da će ga Joachim Low skoloniti s istog.

"Nakon pregleda utvrđeno je Kross povrijedio mišiće u lijevoj nozi", stoji u izvještaju Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim s Santiago Bernabeua ima dosta problema s povredama ove sezone, a već su s terena izbivali Marcelo, Nacho, Mendy, Asensio i Luka Modrić.

Što se Kroosa tiće, datum njegovog povratka na teren se još ne zna, ali se očekuje da će za dvije sedmice početi trenirati, odnosno nakon reprezentativne pauze.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Sta je tu problem sto se povrijedio. I onako niko ne igra kako treba, bio zdrav ili ne.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi