Noćna mora za Boatenga: Deja vu na meču s Holandijom i sjećanje na bruku s Messijem
Messi je ponizio Nijemca 2015. godine nevjerovatnim driblingom, a čini se da mu se sinoć desila ista sudbina protiv Holandije. Ovaj put u glavnoj ulozi bio je veznjak Wijnaldum.

Wijnaldum mu "osvježio pamćenje"

Noćna mora za Boatenga: Deja vu na meču s Holandijom i sjećanje na bruku s Messijem

Endin Čaušević

Reprezentacija Holandije sinoć je u Amsterdamu sa 3:0 porazila Njemačku u okviru Lige nacija.

Holandija se konačno vraća na stare staze slave, a sinoć su bivšeg prvaka svijeta sa tri gola u mreži ispratili kući. Domaći su do prednosti došli golom Van Dijka, dok je prednost udvostručio Depay.

Ipak, sve to je ostalo u sjeni trećeg gola kojeg je postigao Wijnaldum. Veznjak Holandije je sjajnim driblingom osramotio Jeromea Boatenga, a zatim je zatresao mrežu Elfa za 3:0.

Zbog ovog gola Boateng je postao meta ismijavanja na društvenim mrežama jer je po drugi put u karijeri ispao tako naivan. Nakon bravure Lionela Messija iz 2015. godine čini se da se noćna mora ponovila za Boatenga.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi