Početak kao iz horor filmova: Luka Jović zadobio težu povredu?

Prve prognoze nisu baš dobre

Početak kao iz horor filmova: Luka Jović zadobio težu povredu?

E. Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović ovog ljeta je stigao u Real Madrid iz Frankfurta, ali mu na početku ne ide kako se nadao.

Španski mediji pisali su prethodnih dana da se Jović nije baš najbolje uklopio u novi tim i da je previše stidljiv i povučen što se odrazilo i na igru u pripremnim utakmicama.

Jović je sinoć bio starter protiv Atletico Madrida, ali je teren napustio nakon samo pola sata meča. On se sudario s golmanom Atletica, Janom Oblakom, te je zbog povrede zgloba desne noge morao izaći iz igre.

Prve prognoze španskih medija nisu baš najbolje, a Marca prenosi da se radi o ozbiljnijoj povredi. Navodno, Jović će van terena biti oko dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je sigurno udarac za mladog srbijanskog napadača u kojeg je uložen ogroman novac, ali početak nije onakav kako se on nadao. Ovo je udarac i za Zidanea koji je ostao bez još jednog igrača nakon što je u prošloj utakmici Marco Asensio pokidao ligamente koljena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Ovako je I Baljic,I ode on iz Reala
0 2
Islam.B
Neka je,govno,tako ti i treba kada si odnio igrati za svoju državu,završit ćeš kao i Halilovic
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti