Nogometaš Goražda se verbalno sukobio sa navijačima

Zvanični izvještaj delegata

Nogometaš Goražda se verbalno sukobio sa navijačima

S. Mlaćo

Jučer je u Čapljini u okviru 28. kola Prve lige Federacije BiH održan derbi susret donjeg dijela tabele između Čapljine i Goražda, a domaći su slavili pogotkom u sudijskoj nadoknadi 2:1.

Publika u Čapljini mogla je vidjeti veoma nervozan meč, a domaći su zaradili četiri žuta kartona, koliko i gosti, a oba tima su pred sami kraj zaradila i isključenja.

Kod Čapljine je u 85. minuti isklučen službeni predstavnik Davor Jelčić i to zbog učestalih prigovora, dok je u redovima gostiju Eldin Dučić isključenje zaradio u sudijskoj nadoknadi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon meča desio se i verbalni sukob igrač Goražda Harisa Korde i domaćih navijača, što je u službenom izvještaju naveo i delegat susreta Irfan Budimlić iz Cazina.

"Po završetku utakmice i izlaska sa terena igrač br:6 Korda Haris , verbalno se sukobio sa navijačima domaćina psujući istima (mater, porodicu i razne druge psovke),a nakon toga je od strane pripadnika sekuriti obezbjeđenja ispraćen u sl. prostorije-svlačionice", naveo je delegat Budimlić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi