I Peter Crouch mijenja tim: Napadač se vraća u Premiership!
Crouch je član Stoke Cityja već sedam i pol godina, ali čini se da je došlo vrijeme za rastanak.

Zanimljiva razmjena Stoke Cityja i Burnleyja

I Peter Crouch mijenja tim: Napadač se vraća u Premiership!

Engleski veteran Peter Crouch danas će promijeniti klub u zanimljivoj razmjeni igrača, javljaju britanski mediji.

Njegov Stoke City je već odavno zainteresovan za napadača Burnleyja Sama Vokesa, a čini se kako su sada konačno nagovorili Burnley da ga proda.

Burnley nije htio dati svog napadača dok ne nađe zamjenu pa im je Stoke ponudio veterana Croucha i čini se kako je konačno došlo do dogovora.

Ako ćemo realno govoriti, trenutno se ne zna koji je od ova dva napadača gori jer je Crouch u čitavoj sezoni postigao jedan, a Vokes tri gola. Crouch ima 38, a Vokes 29 godina. Velšanin je član Burnleyja već šest i pol godina, dok je Englez član Stokea godinu više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Razmjena igrača bi se navodno trebala ozvaničiti u narednim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije