Peter Crouch danas slavi rođendan, a uskoro i povratak u Premier ligu?
(Foto: EPA) Crouch je u svojoj dosadašnjoj karijeri branio boje Tottenhama, Dulwich Hamleta, IFK Hasleholma, QPR-a, Portsmoutha, Aston Ville, Norwicha, Southamptona, Liverpoola i Stokea...

Iskusni napadač ponuđen premierligašu

Peter Crouch danas slavi rođendan, a uskoro i povratak u Premier ligu?

Stoke se sigurno neće uskoro vratiti u Premier ligu s obzirom da se klub sa Britannije trenutno nalazi na 15. mjestu u Championshipu. Ipak, iskusni napadač ove ekipe, Peter Crouch, bi se u narednim danima mogao vratiti u elitni rang.

Velika želja menadžmenta Stokea je Burnleyjev Sam Vokes, a prema pisanju britanskih medija, "Grnčari" su već uputili ponudu za 29-godišnjeg napadača.

Navodno je ponuda vrijedna devet miliona funti, a kako Burnley ne želi niti razmišljati o prodaji svojih igrača ove zime, bez dolaska adekvatnih zamjena, Stoke je u ponudu uključio i iskusnog Petera Croucha.

Tako bi se visoki napadač ove zime mogao vratiti u Premier ligu i obući dres Burnleyja, ekipe koja se trenutno nalazi na 15. mjestu na tabeli Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, britanski mediji špekulišu i da Crouch možda ne ispunjava kriterije trenera Burnleyja Seana Dychea, a Burnley se ove zime već povezivao i sa napadačem Birminghama Che Adamsom.

Inače, Peter Crouch danas proslavlja svoj 38. rođendan, a iako je u poznim igračkim godinama ove sezone je skupio 26 nastupa za Stoke u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi