Nogometaš Tottenhama poduzeo radikalne promjene kako bi se vratio u formu
Dele Alli se nalazi na striknoj dijeti s kojom se želi vratiti u formu

Trenutno je u jako velikoj krizi

Nogometaš Tottenhama poduzeo radikalne promjene kako bi se vratio u formu

S. Pašalić

Tottenham je jako loše ušao u sezonu, a navijačima je prošle sedmice pao mrak na oči nakon što je njihov tim poražen u Ligi prvaka od Bayerna sa 7:2.

Mnogi igrači Spursa su blijeda slika onoga što smo od njih gledali prošle sezone, a čini se da je u najtežoj sitaciji Dele Alli.

On je prošlog ljeta sjajno igrao za reprezentaciju Engleske, a nakon toga je za Spurse prošle sezone odigrao 38 utakmica i postigao je 7 golova, ali je ove sezone potpuno van forme i nastupio je u samo četiri utakmice, od kojih samo jednom u Premier ligi.

Zbog svega je Alli ispao sa posljednjeg spiska reprezentacije Engleske, ali čini se da je odlučan da se vrati u formu.

Mladi Englez je angažovao ličnog nutricionistu kako bi pokušao da zaustavi povrede mišića sa kojima je imao problema u posljednjih 18 mjeseci i sada je na striktnoj dijeti.

Također je odlučio da smanji svoje aktivnoti kada je riječ o snimanju reklama, a sve zbog toga kako bi se što bolje fokusirao na proces vraćanja u formu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi