"Kanea sam faulirao na taj način jer je htio da me uhvati za penis"

Zanimljiva izjava kapitena Brightona

"Kanea sam faulirao na taj način jer je htio da me uhvati za penis"

E. Čaušević

Tottenham je u subotu doživio iznenađujući poraz u gostima protiv Brightona sa 3:0.

Londonski klub je u očajnoj formi na početku nove sezone, a nakon blamaže protiv Bayerna u Ligi prvaka kada su poraženi sa 7:2 igrači Tottenhama su u subotu priredili još jedan šokantan rezultat za svoje navijače.

Zanimljiva situacija desila se u samom finišu utakmice kada je igrač Brightona, Lewis Dunk, dobio žuti karton nakon duela sa Harryjem Kaneom.

Kapiten Brightona je faulirao Kanea i oborio ga na zemlju, a nakon utakmice dao je nevjerovatnu izjavu da ga je napadač Tottenhama htio uhvatiti za penis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To sam uradio samo jer je on htio da me uhvati za penis", rekao je Dunk nakon utakmice, a video ovog duela možete pogledati OVDJE pa procijeniti sami da li kapiten Brightona govori istinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti