Nogometaši Bratstva na odmoru do petka

Nikić produžio odmor igračima

Nogometaši Bratstva na odmoru do petka

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva već dva dana nisu u pogonu, a naravno razlog je pandemija Koronavirusa, te stručni štab ne želi ništa da rizikuje.

Iako su se sutra trebali vratiti treniranju, šef stručnog štaba Bratstva, Nikola Nikić, odlučio je produžiti odmor igračima.

"Ne želimo da rizikujemo. Maloprije sam razgovarao sa Gradonačelnikom i usaglasili smo se da je najpametnije produžiti odmor igračima. Do petka su slobodni, ali će dobiti plan rada, kako bi vježbali kod kuće. U petak ćemo ponovo razmotriti situaciju, pa ćemo da vidimo šta i kako dalje", rekao je Nikola Nikić.

Još uvijek nije poznato kada će, te da li će se nastaviti nogometna prvenstva u Bosni i Hercegovini, ali i svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi