Nikić se prehladio, strahuje od korone, ali kaže: Slušam 'Adidas dimije', ima svašta na ovom YouTube

Trener Bratstva iz Gračanice za SportSport.ba

Nikić se prehladio, strahuje od korone, ali kaže: Slušam 'Adidas dimije', ima svašta na ovom YouTube

Tragom informacije da Nikola Nikić zbog prehlade nije vodio današnji trening Bratstva iz Gračanice kontaktirali smo ovog iskusnog stručnjaka kako bismo ga upitali ima li straha od koronavirusa. 

Nikoć kaže kako mu je hladno i da je uzeo dva - tri slobodna dana u konsultaciji s gradonačelnikom, ali da se nije testirao.

"Malo mi je zima, uzeo sam dva-tri slobodna dana. Je*iga, bojim se koronavirusa, svako se treba plašiti. Nikad se ne zna ovih dana jesi li prehlađen ili je korona u pitanju. Uzeo sam malo čaja, pijem šta ću..."

Igračima je dao nekoliko slobodnih dana...

"U ponedjeljak se vraćam na trening, igrači će biti slobodni nekoliko dana. Možda ćemo malo i smanjiti treninge da se igrači ne bi prehladili obzirom da se stalno tuširaju, a vani je vrijeme promjenjivo".

Prva liga je, kao i ostale, prekinuta, šta Vi mislite o tome?

"Morat ćemo slušati... Za sada niko nije imao ni prehladu kod nas. Opet ćemo se u ponedjeljak naći pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje raditi treninge. Ako se bude moralo prekinuti, prekinut ćemo i trening. Igrači su za sada dobro. Šteta bi bilo da sada stane sve, ali kako je nama tako je i drugima. Drago mi je što je Premijer liga prekinuta radi derbija. Bila bi šteta da se to odigra bez gledatelja. Ako su prekinuli Italijani, Španci, Englezi i ostali onda smo trebali i mi, pametna odluka Saveza".

Kako provodite dane obzirom da ni na TV-u više nema fudbala?

"Eh, baš ste me sada uhvatili (kroz smijeh). Baš slušam ovu pjesmu 'Adidas dimije' od Mirsade i jarana na YouTube. Ma, ima svega na ovom YouTube, ne može biti dosadno".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo se inače nakon 16 odigranih kola nalazi na 12. poziciji u Prvoj ligi FBiH sa 20 osvojenih bodova.

Promo

Top Komentari

Kevin
Kazu bio dobar,kvalitetan igrac. Ovakve izjave kad citam,trener za Opštinske lige.A portal kao ovaj ne bi trebao sebi dozvoliti "Addidas dimije"...
1 4
tcity055
Ne daj se Nidzo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi