Nogometaši Čelika nosit će sportsku opremu od HAAD-a

Zeničani predstavili nove dresove

Nogometaši Čelika nosit će sportsku opremu od HAAD-a

D. Kurbegović

Danas je u prostorijama NK Čelik iz Zenice održana press konferencija, na kojoj je najavljena utakmica 3. kola Premijer lige protiv Sarajeva, te predstavljanje novih dresova u kojima će nastupati nogometaši Čelika.

U subotu u utakmici protiv Sarajeva, crno-crveni će istrčati u novim dresovima od bh.modnog kreatora Adnana Hajrulahovića "HAAD-a", koji je na današnjoj press konferenciji potpisao ugovor s klubom s Bilinog polja.

"Naša saradnja sa NK Čelik je dokaz da naša zemlja treba i mora imati domaćeg dobavljaća sportske opreme.Ovo nije moja prva saradnja sa Zenicom, jer i KŽK Čelik ima saradnju s našom firmom. Naš cilj je da servisiramo domaće tržište što više, a vjerujem da će se simpatizerima i navijačima Čelika svidjeti oprema", ističe Hajrulahović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cijena i prodaja dresova će biti dostupna veoma brzo.

"Plan je da napravimo Fan Shop, koji je dosad izostao kada je u pitanju ovaj klub.Zaštitna lica su mladi igrači Amar i Tarik, cijena dresa će biti sigurno povoljna i za svačiji džep, tako da kažem. U narednom periodu putem naše oficijalne stranice biće poznata mjesta, te cijena dresa NK Čelik, za čiji već sada vlada veliko interesovanje", kazao je Hajrulahović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi