Nogometaši Radnika do srijede na pauzi

Petrović poslao nogometaše na odmor

Nogometaši Radnika do srijede na pauzi

S. Mlaćo

I nogometaši Radnika će na pauzu. 

Naime, Bijeljinci su jučer odradili trening, a zatim otišli kućama. Koronavirus je promijenio tok Premijer lige, a u razgovoru za SportSport.ba trener Radnika Slavko Petrović bio je razočaran odlukom odgovornih.

Za mene to nije dobra odluka...Od miša se pravi slon. U državi je 11 zaraženih pravi se takav alarm, to je nevjerovatno. Ovo će odgovarati nekim klubovima jer će im se vratiti povrijeđeni igrači i bit će u prednosti. Kao što je slučaj sa Širokim Brijegom", kazao je Petrović za SportSport.ba, te dodao.

"Odlučeno je da se igra bez gledatelja što je za mene sasvim normalno. Ako se zna da od koronavirusa najveća opasnost prijeti djeci i starijim, u tu grupu ne spadaju fudbaleri trebalo se nastaviti igrati bez gledatelja."

"Sada su svi treneri u problemu, jer moramo dvije sedmice držati ekipu na okupu, a za dvije sedmice nam mogu reći isto. Ovo je za mene neshvatljiv potez. Odlučili su tako i moramo se pomiriti s tim i nema da se bunimo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije poznato ni kada će se prvenstvo nastaviti, a Petrović je svojim izabranicima zakazao trening za srijedu u 9 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi