Nogometaši Viteza startaju naredne sedmice

Za sada bez promjena u igračkom kadru

Nogometaši Viteza startaju naredne sedmice

Samir Mlaćo

Nakon mjesec dana pauze, u srijedu 11. januara u 12 sati sa pripremama će početi i nogometaši Viteza.

Izabranici Slavena Muse polusezonu su okončali na devetom mjestu sa 20 osvojenih bodova i mirno su otišli na zimsku pauzu. 

Ipak, svjesni su da svoj posao kada je opstanak u ligi još uvijek nisu završili, a ono što može radovati sve strukture u klub jeste da za sada nijedan igrač nije zatražio odlazak. 

Špekuliše se da je jesenji šampion Zrinjski zainteresovan za Hrvoja Barišića, standardnog prvotimca Vitežana, ali za sada konkretnih informacija o mogućem transferu nema. Barišiću ugovor sa Vitezom vrijedi do ljeta 2017. godine, pa je to i vjerovatno najveća kočnica u slučaju da dođe do pregovora.

Uoči same prozivke medijima i igračima će se obratiti čelnici kluba i stručni štab, te će tada biti poznat i kompletan plan priprema. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su u ovom klubu obavili i razgovore vezane za samu infrastrukturu Gradskog stadiona u Vitezu, a sve kako im u narednom periodu ne bi došlo u pitanje nastupanje u BH Telecom Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti