Nogometašice Iskre sa novom pobjedom na zimsku pauzu

Bugojanke nadigrale i Radnik Bumerang

Nogometašice Iskre sa novom pobjedom na zimsku pauzu

S. Mlaćo

Nogometašice Iskre jučer su u okviru 11. kola Premijer lige BiH za žene savladale Radnik Bumerang iz Bijeljine sa sigurnih 2:0, te tako na najbolji mogući način otišle na zimsku pauzu.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, iako su domaće nogometašice stvorile veliki broj prilika. U drugom poluvremena ista priča na terenu, a u 65. minuti Samira Goretić vrlo lijepim pogotkom donosi slavlje navijačima na stadionu Jaklić.

U 78. minuti pitanje pobjednika je bilo riješeno, a za konačnih 2:0 pogodila je Marina Lukić na asistenciju Samire Goretić.

Ovom pobjedom nogometašice Iskre došle su do 19. boda ove sezone, a nogometašice iz Bijeljine ostale su pri samom dnu sa 13 osvojenih bodova.

ŽNK Iskra Bugojno - ŽFK Radnik Bumerang 2:0 (0:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije