Nogometašice Iskre sigurne protiv Čapljine

Nova pobjeda Bugojanki

Nogometašice Iskre sigurne protiv Čapljine

S. Mlaćo

Nakon pobjeda nad Brotnjom i Slogom, nogometašice Iskre nastavile su sa pobjedničkim partijama na pripremama u Međugorju. 

Danas su Plave dame sa sa 3:1 savladale člana Prve lige Federacije grupa Jug ŽNK Čapljina. Bugojanke su odigrale još jednu kvalitetnu partiju, te pokazale da će i drugom dijelu sezone Premijer lige igrati veoma važnu ulogu.

Za ŽNK Iskra danas su pogađale dva puta Marina Lukić i jednom Alma Haračić. Sve tri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. Bila je ovo ujedno i posljednja utakmica za nogometašice Iskre na pripremama u Međugorju.

Prijateljska utakmica:

ŽNK Čapljina - ŽNK Iskra Bugojno 1:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi