Nogometašice Iskre žele prvu pobjedu u novoj sezoni

Ženska Premijer liga BiH

Nogometašice Iskre žele prvu pobjedu u novoj sezoni

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre danas će na svom Jakliću u okviru drugog kola Premijer ženske lige BiH dočekati ŽFK Banja Luka te pokušati upisati svoju prvu pobjedu u najjačem rangu našeg ženskog nogometa.

Bugojanke nakon poraza od SFK 2000 (0:4), vrijedno su trenirale i sa veoma pozitivnom atmosferom dočekuju današnjeg protivnika kojeg su već savladali u prijateljskoj utakmici uoči početka sezone sa 2:1. Banjalučanke su tada rano povele, ali nogometašice Iskre su se uspjele vratiti i na kraju slaviti.

U taboru ŽNK Iskra ističu sjajnu atmosferu te se nadaju prvoj pobjedi koja bi bila veoma bitna, s obzirom da su u naredna dva kola Bugojanke gošće. Nadaju se podršci navijača koja bi bila dodatni vjetar u leđa mladim nogometašicama.

Meč između nogometašica Iskre i Banja Luke igra se sa početkom u 17 sati, a ulaz na stadion Jaklić je slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi