Nogometašima Hajduka nije bilo lako nakon meča

Neočekivan poraz i nova blamaža tima sa Poljuda

Nogometašima Hajduka nije bilo lako nakon meča

S. Mlaćo

Hajduk se sinoć obrukao pred svojim navijačima. Splićani su u prvoj utakmici savaldali maltešku Gziru 2:0, sinoć poveli 1:0 vrlo rano i bilo je izvjesno da će slaviti sigurno pobjedu.

No, onda šok. Gosti se vraćaju i pred sami kraj dolaze do pobjede 3:1 i prolaza dalje. Poljud je ostao u šoku nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Poluamateri sa Malte su se radovali, dok su navijači Hajduka pokušali da se obračunaju sa nogometašima, a 'vruće' je bilo i ostalim tribinama.

Nakon meča mediji su čekali nogomeaše Hajduke sa bogatim repertoraom pitanja, no oni se nisu pojavili.

Više od sat se čekalo, a onda je postalo jasno da su Splićani pobjegli, te da od izjava neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Vjerovatno i logičan slijed u cjelokupnoj situaciji.

Treba istaći da je meč na Poljudu odigran pred više od 20 hiljada navijača.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi