Šta je trener Hajduka poručio nakon debakla na Poljudu?
Youtube

Splićani se obrukali

Šta je trener Hajduka poručio nakon debakla na Poljudu?

Samir Mlaćo

Hajduk se sinoć obrukao pred svojim navijačima protiv malteške Gzire. Slavili su Splićani u prvom meču 2:0, sinoć poveli 1:0, ali zatim doživjeli poraz 3:1 i ispali već u prvom pretkolu.

Razočarani navijači sinoć su izvrijeđali čelnike kluba, pokušali se obračunati i sa igračima, ali sukob je ipak spriječen.

Na meti novinara našao se trener Hajduka Siniša Oreščanin koji je bio u čudu nakon utakmice.

"Prvo poluvrijeme bilo je donekle ok, u drugom smo ušli u neki mindset iz kojeg smo se teško izvukli, tako sam osobno vidio. Nismo radili stvari koje smo se dogovorili. Čestitam Gziri, radili su stvari koje smo mi morali raditi. Koristili smo jednu, jaču stranu, a na drugoj ništa. Primili smo dva eurogola, to su bili šokovi iz kojih se nismo mogli izvući", kazao je Oreščanin.

Na pitanje da li će dati ostavku kazao je da ne može ništa reći i da će u narednim danima razgovarati sa čelnicim kluba.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kada su ga pitali kako komentariše navijači koji su potpuno izgubili živce i pokušali da se naprave pravi haos, kazao je.

"To je Hajduk".

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi