Norwich doveo Beograđanina iz Luksemburga

Kanarinci se pojačali

Norwich doveo Beograđanina iz Luksemburga · Zvanično

U Norwich Cityju već rade na slaganju tima za sljedeću sezonu.

Iako su uslijed pandemije koronavirusa obustavljena takmičenja širom svijeta, to trenera Daniela Farkea ne spriječava da već polako dovodi pojačanja za sljedeću sezonu.

Engleski tim na svojim službenim stranicama je objavio da je novi igrač 'Kanarinaca' Daniel Sinani. Radi se o 23-godišnjem reprezentativcu Luksemburga koji je do sada igrao za F91 Dudelange, a transfer su mu donijele impresivne igre u dosadašnjem dijelu sezone.

Kao krilni igrač postigao je 14 golova u 16 ligaških nastupa za F91 Dudelange, a iako nema potvrde, špekuliše se da je Norwich na ime odštete uplatio tek nešto više od 500 hiljada eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa Norwichem je Sinani potpisao ugovor do juna 2023. godine.

Zanimljivo je da je ovaj fudbaler inače rođen u Beogradu, no još kao dijete sa porodicom je odselio za Luksemburg, za čiju je reprezentaciju u međuvremenu odigrao 21 utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi