Pukla bruka! Fudbaler Norwicha slučajno objavio da gleda porniće

Brzoplet potez ga koštao

Pukla bruka! Fudbaler Norwicha slučajno objavio da gleda porniće

Defanzivac Norwich Cityja Timm Klose propisno se obrukao na društvenoj mreži Instagram.

Kao većina ostalog stanovništva na Otoku, Švicarac se nalazi u karantini. Dane provodi tako što gleda filmove i serije preko Netflixa ili barem tako želi prikazati javnosti.

Zbog toga je napravio jednu fotografiju na kojoj se vidi na svom MacBoooku gleda neki program preko ove aplikacije, ali bio je toliko neoprezan da je pratiocima, kojih ima 50.000, otkrio i još dva otvorena prozorčića. To ne bi bio toliki kiks da jedan od ta dva taba nije Pornhub.

Naravno, fanovi su to odmah primjetili, a mediji objavili. Sada su društvene mreže prepune smiješnih fora na njegov račun. "Timm Klose ima šta raditi dok nema fudbala", "Čini se da Timm Klose uživa u izolaciji", "Uvijek se sjeti da zatvoriš svoje prozorčiće, Timm Klose", samo su neki od komentara koji su se pojavili na račun ovog 31-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bila pauza zbog koronavirusa ili ne, Klose ne igra. Ove sezone upisao je samo jednu utakmicu u Liga kupu, a razlog je teška povreda koljena zbog koje je van stroja još od augusta prošle godine.

Top Komentari

kn0x
Ti sto pises, gledas li ti pornice?? Jesi siguran da je pukla bruka?? Sta mislis brukas li se ti?? Hajde odgovori casna sestro
6 0
DamirT
Joj cuj pukla bruka sto on gleda pornice...Ko ih danas ne gleda
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti