Norwich melje sve pred sobom, Vrančić asistent

Igrao i Bešić za Middlesbrough

Norwich melje sve pred sobom, Vrančić asistent

Bh. nogometaš Mario Vrančić upisao je novu asistenciju za svoj Norwich.

Nakon što je u prethodnom kolu asistirao u pobjedi nad Sheffieldom, ovaj povremeni reprezentativac BiH je upisao asistenciju i danas u meču protiv Millwalla u kojem je Norwich slavio sa 4:3.

Prvi su u ovom meču poveli gosti, tačnije u 24. minuti preko Elliotta, a vodstvo od 1:0 je bilo na snazi do 49. minute. Norwich je izjednačio golom Pukkija, da bi u 79. minuti Leitner zabio za preokret domaćih.

Svega nekoliko minuta kasnije hladan tuš za Kanarince. U 81. i 83. minuti Milwall preko Leonarda i Wallacea dolazi do novog vodstva, a kada se činilo da će pobjednička serija Norwicha biti konačno prekinuta, mreže su se ponovo zatresle.

U sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena Rhodes je pogodio za izjednačenje, a nedugo nakon toga Vrančić je asistirao Pukkiju za 4:3 i veliku erupciju oduševljenja na tribinama Carrow Roada.

Vrančić je za Norwich igrao sve do 88. minute, a osim njega od bh. nogometaša minutažu je u Championshipu upisao i Muhamed Bešić čiji je Middlesbrough slavio protiv Wigana sa 2:0.

Nakon nepunih 17 kola na čelu tabele je Norwich sa 33 osvojena boda, a slijede ga Leeds i Middlesbrough sa po dva manje.

Top Komentari

Mr.Balboa
Vrancic je dobar decko I bio bi red da Zuti I na njega obrati paznju!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi