8

Komentari (8)

enko
Ko je sve prosao kroz nasu reprezentaciju sa i bez pedigrea,ovaj covjek je zasluzio ako nista da mu se da prilika i da sam sebi izabere strucni tim.koliko znam saradnici mu nebi bili jednonacionalni,toliko da se zacepe usta dusebriznicima i kriticarima.rezultati su ti koji govore a gdje god je otisao ili otjeran imao je uspjeh ali nijebtrpio nedisciplinu kao i ovo malo umisljeno derle.
karlhajncbrazzzo
Uskoro će Vahid ući u osmu deceniju života a još uvijek leti za novcem. Moj Vahide, prođe trenerska karijera a Bosnu vodio nisi.
King_Kenny
...uskoro ce i Vahid biti izbacen iz reprezentacije,ako ne odvede reprezentaciju na SP tu mu je kraj...najbolje mu je da dodje nas voditi,kod nas mozes zavrsiti kvalifikacije i sa 1 pobjedom u 8 utakmica i 4. u grupi i nemas se sta sikirati za posao.
Rivaldo
Maroko ce se plasirati na SP, a Vahidin nikad ne bi dosao negdje gdje vlada neprofesionalizam i gdje igraci mogu raditi sta zele, a selektor da bude samo marioneta, koja ne smije ni A reci "zvijezdama".
enko
Kako ce biti izbacen covjek nema poraza.
Arnel925
Neće mi Vaha dugo
King_Kenny
@Arnel925 ...ne znam sto li ovi nasi ljudi toliko vole ovog Halilhodzica i ne daju rijec reci na njega...lik nikad lijepu rijec nije rekao o BiH niti je ikad ista pomogao...meni je ostao upamcen po tome da je iz PSG otjerao mladog Vedada Ibisevica bez da mu je dao priliku,a gurao chetalja Ljuboju koji je 10 puta gori igrac od Ibisevica.
enko
Hoces ti tako pametan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.