Nova glupost u izvedbi Jadona Sancha, očekuje se reakcija čelnika Borussije Dortmund

Šta radi ovaj momak

Nova glupost u izvedbi Jadona Sancha, očekuje se reakcija čelnika Borussije Dortmund

Esmer Oštraković

Nakon što je izbjegao kaznu zbog protesta protiv rasizma, Jadon Sancho se sada nalazi u novim problemima, ali ovaj put sa čelnicima svog kluba.

Naime, u Borussiji Dortmund ozbiljno razmišljaju da kazne svog nogometaša jer je otputovao u Englesku bez dozvole i to za vrijeme izolacije.

On je već imao problema sa upravom ovog kluba jer je objavio fotografije kod frizera sa svojim kolegama iz kluba, sve to u jeku pandemije koronavirusa.

Sada je ponovo napravio glupost, jer je kako prenose engleski mediji, došao u kratku posjetu u Englesku, ali bez znanja svog kluba i čelnika Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje da vidimo kakva će kazna biti za ovo, ali odavno je jasno da Sancho sve to radi kako bi što prije napustio ekipu Borussije Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi