Nova godina ništa ne mijenja: Hajrović ne igra u Eibaru

Primera, 18. kolo

Nova godina ništa ne mijenja: Hajrović ne igra u Eibaru

S. Bošković

Eibar je u 18. kolu Primere savladao Betis visokim rezultatom 4:0. 

Eibar je bez našeg reprezentativca Izeta Hajrovića, koji se nije našao ni klupi, odigrao sjajnu utakmicu i zasluženo slavio visokim rezultatom (4:0) na gostovanju kod Betisa. 

Gosti su poveli preko Capea u trećoj minuti, a u 17. minuti igre Keko povisuje na 2:0. Pitanje pobjednika riješio je Adrian 20 minuta prije kraja susreta, a konačnih 4:0 postavio je Baston u 82. minuti susreta.

Sevilla je nastavila s lošim igrama ove sezone i poražena je od Granade rezultatom 2:1. 

Domaći tim je poveo preko Successa u 17. minuti igre, a dvadeset minuta kasnije je na 2:0 povisio Penaranda. U sudčevoj nadoknadi prvog dijela rezultat je smanjio Vitolo. Tim iz Andaluzije pokušao je doći do preokreta, no domaći tim je izdržao sve napade gostiju. 

Primera, 18. kolo: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Betis - Eibar 0:4 (Capa 3', Keko 17', Adrian 71', Baston 82')

Granada -  Sevilla 2:1 (Success 17', Penaranda 37', Vitolo 45')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi