Werder donio odluku o sudbini Izeta Hajrovića!

Tvrde brojni njemački mediji

Werder donio odluku o sudbini Izeta Hajrovića!

Izet Hajrović u januarskom prijelaznom roku neće mijenjati sredinu, objavili su njemački mediji.  

Krilni fudbaler bh. reprezentacije u protekloj polusezoni nije se pretjerano naigrao u Eibaru i za španski klub je u Primeri odigrao samo šest minuta, ali unatoč tome od raskida posudbe i povratka u Werder neće biti ništa. 

"Sporazum je jasan. Hajroviću je potrebno strpljenje, mora se naviknuti na Španiju i svjesni smo da situacija sada nije zadovoljavajuća. No, ugovor mu važi do 2018. godine i na dobrom je putu", izjavio je sportski direktor Eichin. 

Čelnicima Werdera naš reprezenativac nije potreban u ovoj sezoni i trener Viktor Skripnik već razmišlja o mogućim pojačanjima za proljetni dio sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, na listi želja bundesligaša iz Bremena nalaze se Zoltán Stieber (HSV), Alfred Finnbogason (Olimpijakos), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Jae-Sung Lee (Jeonbuk Hyundai Motors) i Norbert Balogh (Debrecin). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.