Nova godina u Premiershipu počela misterijom: Zašto Traore nije igrao u istom dresu kao i saigrači?

Fudbaler Wolvesa u centru pažnju

Nova godina u Premiershipu počela misterijom: Zašto Traore nije igrao u istom dresu kao i saigrači?

Admin Čaušević

Nova godina u engleskom Premiershipu počela je misterijom za koje se još uvijek traži objašnjenje. 

Adama Traore je posljednjih sedmica u centru pažnje zbog svojih mišića, a od jučer i zbog svog dresa u duelu protiv Watforda.

Naime, 23-godišnji španski krilni fudbaler je prvu utakmicu u 2020. godini igrao bez sponzora na dresu.

Čim su primjetili da na zelenoj garnituri nema loga kladionice ManBetX navijači su odmah počeli nagađati o pemu se radi.

Jedna od teorija je da zbog njegovih mišića u klubu nisu imali odgovarajuću veličinu dresa. Međutim, to objašnjenje se ne čini logičnim jer je nedavno igrao utakmicu u dresu sa logom sponzora na grudima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Druga teorija je kako je klupski ekonom Traoreu dao pogrešan dres, te da je igrao u garnituri dresova namijenjenoj za djecu na kojim se inače ne nalazi logo sponzora.

Iz Wolverhamtpona još uvijek nisu dali zvanično saopštenje zašto je Traore igrao u drugačijim dresovima od saigrača.

Top Komentari

konjnakvadrat
I treca teorija, Adama ne igra sa logom kladionice jer je kladjenje haram, ko onaj lik iz celzija sto je otisao u kinu kasnije, odbio da nosi dres sa logom kladionice, haram, pa nedugo zatim ga ulovili u Las Vegasu za ruletom, kocka frajko
4 0
Pametan_sam
Eh eto Čauševiću oni će se zvanično obratiti za ovu glupost da ti saznaš
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi