Nova imena u FK Olimpik

Stigli mladi veznjaci

Nova imena u FK Olimpik

FK Olimpik angažovao je danas još dvojicu novih fudbalera.

Ekipa koju vodi Darko Vojvodić ove zime bila je prilično aktivna po pitanju dovođenja novih pojačanja, a igrački kadar, kako stvari stoje, još nije kompletiran.

U međuvremenu Olimpik je u svoje redove doveo Dženisa Šumana i Nikolu Babana koji nastupaju u veznom redu, a vijest o njihovom dolasku potvrdili su i iz kluba, vjerujući da će pomenuti dvojac opravdati ukazano povjerenje.

Dvadesetdvogodišnji Šuman u Olimpik dolazi iz redova ilidžanskog Igmana. Karijeru je počeo u omladinskom pogonu Sarajeva, odakle je kao talenat otišao u italijansku Vicenzu, a zatim u Mladost Doboj-Kakanj, Jedinstvo, Bosnu Union...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Baban je godinu mlađi, a u dosadašnjoj karijeri je nosio dresove Čelika i Kiseljaka. Za zeničkog premijerligaša je upisao dva nastupa u ovoj i pet nastupa u prošloj sezoni.

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 0
KlaCkaLica11
Kriminalci 4 godinu namjestaju prvenstvo kupuju sudije,utakmice,igrace itd.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi