Olimpik se dodatno pojačao: Stigao i Adžem

Dolazi iz Goražda

Olimpik se dodatno pojačao: Stigao i Adžem · Zvanično

Dvadesetsedmogodišnji defanzivac Muamer Adžem novo je pojačanje FK Olimpik.

U ovoj sezoni Olimpik se želi vratiti u Premijer ligu BiH, a u prilog tim ambicijama, uz odlične rezultate, ide svakako i dovođenje Adžema koji već ima iskustvo igranja u elitnom bh. rangu.

Posljednju polusezonu Adžem je proveo nastupajući za Goražde, gdje je i ponikao, a sa Olimpikom je već potpisao ugovor i stavio se na raspolaganju treneru Darku Vojvodiću.

"Nisam puno razmišljao kada sam dobio poziv Olimpika. Znam dosta igrača koji su bili tu ili još uvijek igraju i svi su mi rekli pohvalno o mom novom klubu. Nakon razgovora sa ljudima u klubu i ja sam se lično uvjerio u sve navode", kazao je Adžem, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Klub je dobro organizovan, vidi se da se radi sistemski, doveden je i trener koji vrlo dobro zna i poznaje ovu ligu i mislim da je nama samo da se skoncentrišemo na treninge i upute stručnog štaba, kako bismo ispunili klupske ciljeve", poručio je.

Kroz karijeru Adžem je ranije još nosio dresove Slobode, Zvijezde i njemačkog Hepberga.

Top Komentari

Mostar
O plasticari. Taman CR7 dodje I Mesi, Dibala... Vi ne ulazite. Zato sto ste licimjerni klub.. (Plastika)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi