Nova majstorija "Japanskog Messija" na treningu Reala, ali Bale je na kraju upropastio cijelu akciju
Hazard i Kubo su odradili svoj dio posla sjajno, ali je Velšanin sve upropastio

Već na treninzima pokazuje o kakvom talentu se radi

Nova majstorija "Japanskog Messija" na treningu Reala, ali Bale je na kraju upropastio cijelu akciju

S. Pašalić

Nogometaši Real Madrida se nalaze u Kanadi za pripremama za novu sezonu.

Među igračima koje je trener Zinedine Zidane poveo nalazi se i 18-godišnji Japanac Takefusha Kubo.

Ovaj talentovani igrač je prije osam godina stigao u Barcelonu, ali je 2015. morao napustiti katalonski klub jer je stigao nelegalno zbog čega je klub sa Camp Nou i kažnjen.

Kubo se vratio u Japan, a ovog ljeta je stigao u Madrid i nakon kratkog vremena pokazao da se radi o nevjerovatnom talentu.

Prošle sedmice je na jednom treningu Reala svojim potezima "izluđivao" saigrače iz svog novog kluba, a najgore je prošao golman Keylor Navas.

Jučer je Kraljevski klub odradio novi trening, a Kubo je ponovo oduševio. Eden Hazard je poslao loptu za Japanca koji ju je sjajno "uštopao" i zatim dodao svom saigraču koji je nakon toga  asistirao za Garetha Balea, ali je Velšanin na kraju upropastio cijelu akciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi