Nova nada za Renata Sanchesa
Foto: EPA

Napušta Bayern i seli u Italiju?

Nova nada za Renata Sanchesa

M. Šljivak

Mladi portugalski veznjak Renato Sanches je u ljeto 2016. godine stigao u redove minhenskog Bayerna kao jedan od najtalentovanijih fudbalera svijeta.

Međutim, u redovima bavarskog velikana se nije naigrao. Većinu vremena je u prvoj sezoni proveo na klupi, a prošlu sezonu je posuđen ekipi Swanseaja.

U Premiershipu je bio zaista katastrofalan. Svi su se pokajali što su ga doveli, pa se nedavno Portugalac vratio u Minhen.

Ipak, čini se kako ni novi trener Bayerna Niko Kovač ne računa na njegove usluge. Sanches bi opet mogao na posudbu, a kako stvari stoje on će ponovo sarađivati sa Carlom Ancelottijem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Italijanski mediji pišu da 20-godišnjeg veznjaka želi Napoli kojeg je Ancelotti preuzeo prije nekoliko dana i vrlo lako bi se moglo desiti da mladi fudbaler postane član tima sa San Paola.

Da li će na kraju Sanches završiti u Seriji vidjećemo u narednom periodu, ali prema dosadašnjim nastupima njega ne čeka sigurno mjesto u bilo kojoj evropskoj ekipi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi