Nova nesreća za AC Milan: Rossoneri ostali bez pobjede u 92. minuti
(Foto: EPA)

Samo bod na debiju za Piolija

Nova nesreća za AC Milan: Rossoneri ostali bez pobjede u 92. minuti

Midhat Šljivak

Milan ponovo nije pobijedio. U 8. kolu Serije A na San Siru Rossoneri su dočekali Lecce, a meč je završen rezultatom 2:2.


Bio je ovo debi Stefana Piolija na klupi Milana, a na kraju je on loše prošao, jer su Rossoneri ostali bez pobjede u posljednjim minutama.

Igrao je Milan atraktivno, stvarao je šanse, a u 20. minuti je poveo sa 1:0. Fantastičan gol je postigao Hakan Calhanoglu, te je utišao zvižduke sa tribina kojima je bio izložen do tog trenutka.

Domaći sastav je imao još nekoliko dobrih šansi u poluvremenu, ali se na odmor otišlo sa minimalnih 1:0.

Ipak, u nastavku su viđena mnogo veća uzbuđenja, a Lecc je u 63. minuti poravnao rezultat. Donnarumma je prvo skinuo penal Babacaru, ali ovaj iz odbijanca pogađa za 1:1.

Krenuo je potom Milan po pobjedu. Pioli je uveo Piateka i Krunića i igra Rossonera se itekako poboljšala. Upravo je Piatek u 81. minuti pogodio za vodstvo svog tima, a poslužio ga je odlično Calhanoglu.

U 92. minuti Milan ostaje bez pobjede. Fantastičan gol za 2:2 postiže Calderoni.

Krunić je odigrao veoma dobrih 20-ak minuta na terenu, a učestvovao je u akciji kod drugog gola svog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 8. kolo:

Milan - Lecce 2:2

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lega
Ako vec gledas tako onda pogledaj i prvi gol milana
0 0
Arnel925
Nemaju sreće. Onako u 92 min se daje 1 od 50.000 pokušaja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi