Nova Romina ponuda za Smallinga

Da li će Vučica otkupiti njegov ugovor?

Nova Romina ponuda za Smallinga

Chris Smalling igra kao preporođen otkako je ljetos stigao na posudbu u Romu. Međutim, zbog sjajnih igara u Romi, trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, je već izjavljivao kako bi volio Smallinga ponovo vidjeti na Old Traffordu.

To se Romi, koja ga svim silama želi zadržati nikako ne sviđa.

Roma je već jednogodišnju posudbu Chrisa Smallinga platila tri miliona eura, a sada čelnici Vučice žele osigurati njegov trajni transfer.

Prve ponude Rome su odbijene, a sada je navodno iz Rima na Old Trafford stigla ponuda vrijedna 15 miliona eura. Tačnije 15 miliona eura za otkup ugovora i tri miliona eura koji bi Unitedu bili isplaćeni kroz bonuse.

Ipak, za sada United insistira na okruglo 20 miliona eura za otkup Smallingovog ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko United ipak proda Smallinga Romi, Englez bi sa rimskim klubom poptisao petogodišnji ugovor koji bi mu garantovao zaradu od 3.2 miliona eura po sezoni.

Da li će Roma uspjeti otkupiti Smallingov ugovor ili će se Englez ipak po isteku posudbe vratiti na Old Trafford - ostaje da se vidi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Treba ga vratiti u srce odbrane Utd_a, on i Megvaer, Baiia prodat i Lindelofa, ma pola Utd_a prodat, al Smolinga vratit.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi