Nova sezona La Lige kreće 12. septembra

Tebas potvrdio

Nova sezona La Lige kreće 12. septembra

E. Škorić

Predsjednik La Lige Javier Tebas odredio je datume za kraj ove sezone i početak sljedeće sezone u Španiji.

Nakon prekida zbog pandemije koronavirusa, Španci se vraćaju u junu i 11. juna počet mečevi La Lige i La Lige 2. Navijači ne mogu na tribine, ali ostavit će se mogućnost da klubovi uz pomoć razglasa donekle poboljšaju atmosferu na stadionu.

Inače, Tebas je otkrio da će nova sezona La Lige početi 12. septembra.

Barcelona je lider u Španiji sa 58 bodova, dok Real Madrid ima 56. Po povratku prvenstva, dakle za dvije sedmice, Real dočekuje Eibar, dok će Barcelona gostovati Mallorci u 28. kolu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi