Otkriveni detalji Lautarovog sve izvjesnijeg transfera u Barcelonu

Uskoro će postati član Katalonaca

Otkriveni detalji Lautarovog sve izvjesnijeg transfera u Barcelonu

E. Škorić

Transfer Lautara Martineza iz Intera u Barcelonu svaki dan je okružen novim detaljima i glasinama. Ovaj put novinar Nicolo Schira govorio je o detaljima.

Lautaro Martinez bi ovog ljeta trebao da postane novi napadač Barcelone, iako Inter i dalje otežava stvari Kataloncima, pa je sada čak odlučio da zatraži puni novčani iznos, a to je 111 miliona eura.

Ipak, spomenuti novinar uvjeren je da će Barcelona dobiti Argentinca za 80 miliona eura plus Junior Firpo.

Što se tiče samog Lautara, 22-godišnji golgeter će godišnje u Kataloniji zarađivati 12 miliona eura uz bonuse.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši igrač Racinga u Inter je stigao početkom jula 2018. godine, a ove sezone je odigrao ukupno 31 meč u svim takmičenjima i postigao je 16 golova uz četiri asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Nema teorije da ga spanska RS dovede...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi