Nove informacije o Mbappeovoj povredi

Još se ne zna koliko će trajati oporavak

Nove informacije o Mbappeovoj povredi

PSG je sinoć protiv St. Etiennea došao do trofeja Kupa Francuske, ali ostao bez Kyliana Mbappea - sada je samo pitanje: Na koliko dugo?

Mbappea je, dok je bio u naletu, pokosio kapiten St. Etiennea Loic Perrin. Mladi Francuz je u suzama napusio teren, da bi kasnije pored istog bio viđen na štakama.

Izuzetno su zabrinuti u Parizu zbog Mbappeove povrede s obzirom da se bliži nastavak Lige prvaka. PSG, inače, 12. augusta igra četvrtfinale sa Atalantom.

Zvanične dijagnoze još nema, ali RMC Sport danas piše da je Mbappe jutros bio na pregledima i da je zaključeno da se radi o težem istegnuću članka desne noge, ali da nema oštećenja ligamenata.

Prema RMC Sportu, u klubu se zbrinuti oko šansi za Mbappe bude spreman za Atalantu, iako za sada nema konkretnih informacija koliko bi njegov oporavak mogao trajati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti