Trivunović: U Derventi možemo do povoljnog rezultata

Trener Kozare iz Gradiške

Trivunović: U Derventi možemo do povoljnog rezultata

Utakmicama 1. kola sutra počinje i 1. liga Republike Srpske.

Fudbaleri Kozare će put Dervente gdje će se sastati sa Tekstilcem. U taboru kluba kojeg vodi Vule Trivunović su svjesni da gostuju izuzetno kvalitetnoj ekipi, no vjeruju u pozitivan rezultat.

"Mi u Derventu idemo bez bijele zastave. Protivnik jeste težak i nezgodan, ali sam uvjeren da će moja ekipa, iako još uvijek oslabljena zbog nekolicine povređenih igrača, dati sve od sebe i u Derventi ostvariti povoljan rezultat za nas", kaže šef stručnog štaba Vule Trivunović.


Pripremama je, kaže, zadovoljan.

"Zadovoljan sam urađenim u pripremnom periodu. Igrači su dobro radili, iako nije bilo nimalo lako. Posebna zahvalnost ide ljudima iz uprave koji su ispoštovali sve ono što je dogovoreno pred početak priprema, te nam omogućili uslove da spremni dočekamo prvenstvo."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica u Derventi počinje u 18 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi