Novi dokazi oko namještanja u Španiji: Na utakmici Malage i Reala se pokušao namjestiti broj kornera
Recio je igrao na utakmici protiv Reala 2017. godine

Objavljen je i transkript razgovora dva igrača

Novi dokazi oko namještanja u Španiji: Na utakmici Malage i Reala se pokušao namjestiti broj kornera

S. Pašalić

Nedavno je Španiju potresao veliki skandal nakon što je nekoliko igrača uhapšeno pod sumnjom da su bili umiješani u namještanje utakmica.

Uhapšen je biši igrač Real Madrida, Raul Bravo, a pored njega su uhapšeni i Borja Fernandez, Samu Saiz te Carlos Aranda, kao i još nekoliko osoba.

Danas španski El Pais piše kako je Carlos Aranda pokušao namjestiti broj kornera u utakmici Malage protiv Real Madrida 2017. godine.

List piše da je Aranda postigao dogovor sa igračem Malage, Reciom o tome koliko će biti kornera na utakmici.

Recio je igrao taj dan, ali bilo ih je ukupno 16, dva više nego što je Aranda tražio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Gledaj, gledaj, gledaj, gledaj, pitao sam te za 14 i bilo je 16, kakav sam ja idiot", rekao je Aranda u razgovoru s Reciom koji je objavio El Pais.

"Juče je na utakmici bilo 16 kornera? Nisam ih brojio", odgovorio je Recio. El Pais kaže da to nije jedini događaj u kojem bi Recio mogao biti povezan s skandalom oko namještanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi