Novi dresovi Manchester Uniteda oduševili navijače: Dominiraju detalji iz 1999. godine

Prisjetili se odlične sezone

Novi dresovi Manchester Uniteda oduševili navijače: Dominiraju detalji iz 1999. godine

E. Čaušević

Liverpool je danas zvanično predstavio dresove za narednu sezonu, a čini se da će to uskoro uraditi u Manchester United.

Dresovi Liverpoola nisu previše oduševili navijače ovog kluba svojim dizajnom, no u Unitedu je totalno suprotno. Danas su u javnost "procurile" fotografije prve garniture dresova koje su oduševile navijače.

Naravno, crvena boja će dominirati na ovom dresu, dok će šorc biti bijele boje s crvenim prugama. No, ono što je oduševilo navijače jesu novi detalji koji su na dresovima.

Naime, tu će biti minute golova iz finala Lige prvaka 1999. godine kada je United pobijedio Bayern sa 2:1. Također, tu su i datumi kada je Untied osvojio preostale dvije titule 1999. godine.

Na ovaj način Manchester United želi da se prisjeti odlične sezone od prije 20 godina kada su osvojili Ligu prvaka, Premiership i FA Kup.

Mancester junajted dres

Mancester junajted dres

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mancester junajted dres

Mancester junajted dres

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi