Šta je De Gea rekao saigračima nakon kardinalne greške?

Pogriješio kod drugog gola

Šta je De Gea rekao saigračima nakon kardinalne greške?

A. Čaušević

Golman Manchester Uniteda David De Gea je priznao kako je  svoju ekipu koštao ispadanja iz Lige prvaka u četvrtfinalnom duelu protiv Barcelone. 

Španski golman je napravio kardinalnu grešku kod drugog gola poslije šuta Lionel Messija te su tim pogotkom sve dileme oko putnika u polufinale bile riješen.

The Sun izvještava da je "jedinica" Crvenih đavola se poslije meča u svlačionici izvinila svojim saigračima što ih je izdao, iako to oni nisu tražili od njega.

De Gea je stao pred saigrače i rekao da je United mogao pobijediti u ovom dvomeču da on nije napravio grešku.

Inače, budućnost Španca na Old Traffordu je pod znakom pitanja, a konačna odluka će biti donesena ovog ljeta. United za sada nema namjeru udovoljiti golmanovom zahtjevu za sedmičnu platu od 400.000 funti sedmično.

United za vikend gostuje Evertonu te su mu potrebna tri boda ukoliko želi da zadrži šanse za plasman u Ligu prvaka.

Meč na Goodison parku će biti prva od tri teške utakmice za Crvene đavole u narednih osam dana. Sljedeće sedmice će igrati gradski derbi protiv Manchester Cityja, a čeka ih i okršaj sa Chelseajem.

Reklama koja je puštena tokom poluvremena je samo još dodala sol na De Geinu ranu

Lionel Messi je postigao dva gola, a Philippe Coutinho je sjajnim golom dovršio Manchester United na Nou Campu.

Golman Manchester Uniteda je kod drugog gola jako loše reagovao i tako omogućio Barceloni da na poluvrijeme ode sa prednošću od 2:0.

Ali to kao da nije bilo dovoljno, pa se tako de Gea pojavio u jednoj reklami koja je puštena za vrijeme pauze, a koja je puna ironije.

Španac je ismijan u reklami gdje mu je Messi na kraju ukrao čips iz vrećice, a činjenica da je ova reklama puštena tokom poluvremena samo još više stavlja sol na ranu golmana Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi