Novi Ibrahimovićev broj u Milanu će biti prvoklasno iznenađenje

Vratio se u Rossonere

Novi Ibrahimovićev broj u Milanu će biti prvoklasno iznenađenje

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je jučer zvanično predstavljen kao novi igrač Milana, barem na društvenim mrežama. 


Ibrahimović će se novim saigračima priključiti na prvi dan 2020. godine nakon što okonča ljekarske preglede te ga čeka potpis ugovora do kraja sezone s opcijom produženja ugovora.

Mediji na Apeninima se već pitaju koji broj će Ibrahimović zadužiti u svom drugom mandatu u redovima Rossonera.

Brojevi koje preferira, odnosno 9 i 11 su već zauzeti. Nose ih Piatek i Borini. U slučaju da ovi fudbaleri odu u januaru Ibra svejedno neće moći uzeti spomenute brojeve jer pravila ne dozvoljavaju da već korišteni brojevi pripadnu drugom igraču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao mogući broj koji bi Ibra trebao nositi u Milanu spominje se broj 1 što bi definitivno bilo prvoklasno iznenađenje s obzirom da je ovaj broj najčešće rezervisan za golmane.

Inače, Šveđanin bh. korjena je prvi put dres Milana nosio od 2010. do 2012. godine. S Rossonerima je osvojio Scudetto i italijanski Superkup.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Sve u jednom..DRSKOST, MAJSTORRLUK, EGO..ko ne vjeruje, neka pogleda gol SKARICAMA protiv ENGLESKE...TATA IGRICE..
6 4
andi
naj bolji igrać svih vremena,i opet će biti naj bolji,jednostavno Bog ga je stvorio da ćini dobro onima koji ga mrze,to jeste da daje golove i uveseljava cjeli svijet.Fate del bene ocoloro chevi odijano.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi